Tårtor

Tårtor för alla sammanhang

Oavsett om det gäller en födelsedagstårta, bildtårta till studenten eller att välkomna en kollega tillbaka från semestern, så löser vi allt. Vi producerar tårtor i storlekar mellan sex och 15 bitar. Vi har samma pris på alla våra tårtor, oavsett smak och innehåll. Det enda som skiljer i pris är hur stor tårta du vill ha, d v s antal bitar. Undantaget är specialtårtor som inte finns med i vårt standardsortiment nedan.

OBS! Vi behöver din beställning senast kl 15 dagen innan leverans (måndag – torsdag). Vi kan tyvärr inte ta emot beställningar eller leverera på helgdagar.

Bildtårta för endast 95 kr extra

Vill du ge din tårta ett personligt utseende? Bifoga en bild så skriver vi ut den med ätbart bläck på ätbart papper.

Att baka tårtor är vardag för oss – gott för dig!

 

Beställ din tårta här

OBS! Vi behöver din beställning senast kl 15 dagen innan leverans (måndag - torsdag). Vi kan tyvärr inte ta emot beställningar eller leverera på helgdagar.
Exempelvis 14.00. OBS! Vi behöver din beställning senast kl 15 dagen innan leverans (måndag - torsdag). Vi kan tyvärr inte ta emot beställningar eller leverera på helgdagar.

Bilbolagets Café

Tel 063-14 94 52
Adress Fagerbacken 53, 831 48 Östersund

ÖPPETTIDER
Mån-Fre 06.45-18.00
Lör 10.00-14.00
Sön Stängt

E-post info@frosobageriet.se

Bageriet Frösön

Tel 063-51 96 08
Adress Öneslingan 17, 832 51 Frösön
E-post info@frosobageriet.se

Vi levererar dagen efter!

Vi har i stort sett obegränsade möjligheter att producera allt inom matbröd, smörgåsar, tårtor, bakelser, mm. Tveka inte att kontakta oss om du vill göra en beställning!